onsdag den 15. juli 2009

Gratis fisse

Her er nogle gratis billeder af en stram fisse der får hård pik. Kvinden der bærer den våde fisse har også nogle store bryster med en fyldig volume som man kun kan fantasere om at lege med og måske endda sperme ud over, efter man har bollet den skaldede fisse. Hvis man er en mand der kan sit kram, kan man nok godt få den vilde fisse til at spinne og blive rigtig lystig, så man kan lokke den til lækker sex. Men husk også at forkæle brysterne, og gerne med tungen, for de skal også forkæles og stimuleres i forbindelse med sex. Alt i alt et par dejlige bryster og en herlig fisse som jeg gerne ville bruge en nat eller to med denne skønne unge pige der ikke er bange for at vise sine store bryster og glatte indbydende og våde fisse frem for alle os liderlige sjæle der gerne ville dyppe vores stive pik i den saftige fisse.

Fisse

To friske piger leger med hinandens unge fisse og nyder godt af frækt selskab som udelukkende står på lækker sex og fisseleg hele natten. Der hersker vist ingen tvivl om at disse to piger godt kan lide pige fisse og sagtens kan undvære en hård pik i deres fisse - en finger og våd tunge er nok. Normalt er jeg ikke til lebbesex og fissekærtegn af en pige, men de to piger her gør det sgu godt, og jeg skulle gerne deflorere begge deres fisser. Den ene pige har en pikant barberet fisse og den anden piges fisse er helt glat - en god kombination af to lækre fisser! Deres bryster er også rigtig pæne og perfekt formede, akkurat som et par unge pige bryster skal være det. Men i dag er det deres fisse der er i fokus.

Hvis DEt er noget du kan lide, hvad så når vi siger.. hummm... gratis porno? :)

Nyd dunsten af den dejlige fisse og de smukke bryster. :-)

Unge bryster

Ung pige med mørkt hår, tager os med en tur i køkkenet, hvor hun helt spontant begynder at afklæde sig selv, så hun til sidst står nøgen med frit udsyn til hendes flotte bryster. Det er noget sådan en liderlig sjæl som jeg selv, godt kan lide. Jeg må da blankt erkende at det er nogle pæne bryster hun bærer rundt på, den dejlige pige. Jeg ville gerne tilbringe en nat i selskab med hende og hendes runde bryster. De har en tilpas god størrelse - ikke for små, og ikke for store. Det er sådan bryster skal være.

Ud over at vise bryster, blotter hun også sin unge fisse, som er mindst lige så flot som de dejlige bryster. Hun har hele pakken; perfekte bryster og en smuk fisse, der alt sammen indbyder til dejlig sex hele natten.